Koiran ruokinta

Koirankasvattaja antaa yleensä pennunottajalle kyseiselle koiratyypille sopivat ruokintaohjeet. Koiranomistajan tulee kuitenkin varautua koiranruoan muuttamiseen ja tietää koiran ravitsemuksen perusteet, sillä kuten ihminen, myös jokainen koira on yksilö.

Koiranomistajan tulisi koiranruokaa valitessa ottaa huomioon muun muassa koiran tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset, rasvat ja vesi sekä koiran energiantarve. Tärkeää on myös ymmärtää herkkujen ja puruluiden suhde koiran täysravintoon, jotta koira pysyisi normaalipainoisena ja terveenä.

Koiran ruokinta muuttuu koiran eri elämänvaiheissa. Koiran ruokavaliota saattaa joutua myös muuttamaan, jos koira esimerkiksi lihoo tai se saa oireita koiranruoasta. Sopivan koiranruoan valinta ei ole aina helppoa! Tästä syystä olemme Hau-Haulla koonneet erilaisia hyödyllisiä vinkkejä liittyen koiran ruokintaan.

Koiran ruokinta eri elämänvaiheissa

Hau-Hau Champion aikuisen koiran ruokinta.

Aikuisen koiran ruokinta

Aikuisen koiran ruokinnan tärkeimpänä tavoitteena on riittävä ravintoaineiden saanti sekä lihavuuden ennaltaehkäisy. Tutustu lisää aikuisen koiran ruokintaan!


Koiran ruokavalion perusteetSuosittelemme

Koirakansan valinta jo vuodesta 1955

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet koirallesi – helposti ja edullisesti päivittäistavarakaupoista. Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys ja vuosikymmenten kokemus. Annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn