Koiran herkut

Suositut ja uudelleensuljettavat Hau-Hau Championin herkkupussit ovat koirakansan valinta niin koulutustuokioihin kuin hemmotteluhetkiinkin. Vähärasvaiset ja ihanan lihaisat koiran makupalat eivät sisällä lisättyä sokeria tai vehnää. Runsaasta herkkuvalikoimastamme löydät taatusti omalle koirallesi pehmeän ja rapean suosikin! 

Hau-Hau Champion -herkut sopivat koiraystäväsi herkutteluhetkiin tai mukaan treenikentille. Koirasi parhaaksi makupalamme eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai vehnää. Vähärasvaisista herkuistamme löydät useita eri makuvaihtoehtoja myös kiloja kerryttäville koirille. Herkkävatsaiset hauvat on huomioitu viljattomilla vaihtoehdoilla ja harvinaisemmilla proteiinin lähteillä, kuten lampaalla, taimenella ja kalkkunalla. 

Herkkuvalikoimastamme löydät sopivat makupalat niin pieneen kuin suureenkin kitaan. Pehmeät ja valmiiksi pilkotut makupalat sopivat koulutukseen, kun taas kuivatuista herkuista riittää purtavaa toviksi jos toiseksikin. Herkut sopivat päivittäisiin palkkaus- ja hemmottelutuokioihin koiran täysipainoisen ruokavalion rinnalla.
 

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn