Kaura täysravinto koirille Hau-Hau Champion
Hau-Hau Champion kauraruoka testiryhmä

Näin testi toteutetiin

Hau-Hau Champion Kalkkuna-kaura -täysravinnon testaukseen osallistui 52 eri ikäistä ja kokoista koiraa. Testiryhmästä löytyi niin sekarotuisia koiria kuin noutajia, terrierejä sekä seura-, metsästys- ja paimenkoiria. Testaajiksi valittiin perusterveitä koiria, jotka olivat vähintään vuoden ikäisiä ja olivat syöneet säännöllisesti kuivaruokaa viimeisen puolen vuoden aikana. Testaajille toimitettiin 10 kiloa Kalkkuna-kaura täysravintoa, jota he syöttivät pääasiallisena ruokana koiralleen kahdesta kolmeen viikkoa. Testiryhmähaku toteutettiin Hau-Haun somekanavien kautta. 521 hakijan joukosta valittiin 40, joista osalla oli useampi koira. Testi toteutettiin loppuvuodesta 2019.  

Testituloksia

Yli 76 %:ia testaajista antoi Kalkkuna-kaura -täysravinnolle kokonaisarvosanaksi hyvä tai erittäin hyvä. Tuotteen maistuvuutta piti hyvänä tai erittäin hyvänä 86,5 %:ia testaajista. Vastaajista 80 % ostaisi kuivaruokaa koiralleen jatkossakin ja yli 90 % suosittelisi tuotetta muille koirakansalaisille. Ruoan nappulan kokoa piti hyvänä tai erittäin hyvänä lähes 83 %:ia ja tuoksua 75 % testaajista. Katso alta testaajien kommentteja.

Testiryhmä tuloksia Hau-Hau kauraruoan maistuvuudesta

"Turkki on pehmeämpi ja helpommin harjattavissa"

 

"Löydettiin meille sopiva ruoka. Hinta-laatusuhde kohdillaan."

 

"Vaihto onnistui hyvin. Tuotteen saapumisiltana annoin sitä makupaloina. Seuraavana päivänä 25 % ja sitten 50 %."


 

"Ruokakuppi tyhjeni ennätysvauhdilla."


"Maistuvuus 10+++."

Hau-Hau Champion kauraruoat koiran kuivaruoat

Vatsaa hellivää kauraa

Hau-Hau Champion Kalkkuna-kaura ja Nauta-kaura ovat täysravintoa kaiken kokoisille aikuisille koirille. Perinteisten viljojen sijaan ruoassa on käytetty vain kauraa. Kaura on luontaisesti gluteeniton ja sisältää välttämättömiä Omega-6 ja Omega-3 rasvahappoja, jotka tukevat muun muassa ihon ja turkin hyvinvointia. Kaura on myös luontainen kuidunlähde ja se tukee erinomaisesti suoliston hyvinvointia. Kalkkuna on sekä maistuva että yleisesti hyvin siedetty proteiininlähde, ja se on helposti sulavaa. Nauta on erittäin maistuva ja korkealaatuinen proteiininlähde. Kaikki Hau-Haun kuivaruoat ovat valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita. Löydät nämä maistuvat uutuudet helposti päivittäistavarakaupastasi.

Tutustu tuotteisiin!

Kalkkuna-kaura   Nauta-kaura
 

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn