Koirien herkut ja makupalat maistuvat koirille.

Koiran herkuttelu

Makupalat kuuluvat koiran herkutteluun, koulutukseen, leikkeihin ja aktivointiin. Liiallinen herkuttelu saattaa kuitenkin johtaa terveydelle vaaralliseen ylipainoon. Siksi herkkupaloiksi kannattaa valita ravintoarvoltaan hyviä tuotteita, jotka kohtuudella nautittuna eivät tee haittaa koiralle. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi täyslihaherkut ja kuivatut eläintenosat.

Herkuilla ei voi korvata koiran päivittäin tarvitsemaa täysravintoa, vaan niitä tulee tarjota kohtuudella. Herkkujen tarjoilun nyrkkisääntönä voidaan pitää 10 %:a koiran päivittäisestä ruokamäärästä. Muista aina valvoa koiraasi sen syödessä puruluita.
 

Herkullista hampaiden hoitoa

Hampaiden hoito on tärkeä osa koirasi hyvinvointia. Sekä pentujen että aikuisten koirien hampaille on hyvä saada pureskeltavaa päivittäin. Erilaiset kuivatut eläintuotteet ja puruluut tarjoavat tehokasta hoitoa hampaille ja ikenille. Lue lisää koiran hammasterveydestä.

Hau-Hau Champion -puruluut, kuten esimerkiksi kierreluut, kevytrullat ja purutikut antavat koirallesi maistuvaa tekemistä pidemmäksi aikaa. Aitojen luiden antamista pentuikäisille koirille ei suositella. Koiralle ei tulisi koskaan antaa pieniä eläinten luita, kuten kanan tai kyljyksen luita, jotka voivat aiheuttaa suolitukoksia tai pirstaloitua pieniksi paloiksi.


 

Mitä koiran kanssa voi harrastaa?

Tutustu kokoamiimme harrastusvaihtoehtoihin.

Lue lisää

Hau-Hau Champion koiran harrastukset