Koiran kuivaruoka

Suomalaiset koirat ovat syöneet laadukkaita ja lihaisia Hau-Hau Champion -kuivaruokia halki vuosikymmenten. Ruokiemme ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala, jotta koirasi saisi paljon sille tärkeää eläinproteiinia. Kaikki Hau-Haun kuivaruoat ovat vehnättömiä. Laadukas ja helposti sulava kuivaruoka on koirakansan valinta!

Testikohta

Tinen

Kaikki Hau-Hau Champion -kuivaruoat on kehitetty koirien hyvinvointi edellä. Täysravinnot sisältävät tasapainoisen kokonaisuuden proteiinia, rasvaa, kuitua sekä koirallesi välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Koirasi parhaaksi kuivaruokamme eivät sisällä lainkaan keinotekoisia maku- tai väriaineita. MOS- ja FOS-prebiootit edistävät ruoansulatuskanavan hyvinvointia. Jukkauute auttaa puolestaan vähentämään ulosteen tuoksua.

Laadukkaat kuivaruoat ovat täysravintoa, joka pitää koirasi elinvoimaisena pennusta senioriksi saakka. Kattavasta valikoimastamme löydät sopivan ruoan niin urheilukoiralle kuin keventäjällekin. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100-prosenttisen tyytyväisyys- ja makutakuun. Löydät nämä Suomessa suunnitellut ja Euroopassa valmistetut laaturuoat kätevästi päivittäistavarakauppasi hyllyltä. 
 

Tuotteet kategorioittain

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn