Koiran märkäruoka

Annosateriat ja makkarat ovat vehnätöntä ja mehevää täysravintoa parhaimmillaan. Makkarasta on moneksi, eikä annosaterioiden lihapitoisuutta voi vastustaa! Täydennysravintotetroilla lisäät helposti maistuvuutta koirasi ateriaan. Tutustu myös täysin viljattomiin vaihtoehtoihin. Kaikki Hau-Haun märkäruoat valmistetaan Euroopassa. 

Hau-Hau Champion -märkäruoat ovat erittäin lihaisia ja vehnättömiä täys- ja täydennysravintoja, joista löytyy mehukkaita ja merellisiä makuvaihtoehtoja kaikille koirille. Kunnollista kastiketta, paksua pateeta tai herkullista hyytelöä – ja aina runsaasti lihaa! Löydät valikoimastamme myös täysin viljattomat vaihtoehdot ja monipuoliset makkarat.

Mehevät Hau-Hau Champion -märkäruoat sopivat erinomaisesti sekä koirasi pääruoaksi että aterian lisukkeeksi. Makkarasta on moneksi, sillä sitä on helppo pilkkoa palkkanameiksi pakkaseen, viipaloida tai muussata ruoan joukkoon. Väri- ja säilöntäaineettomat annosateriat, makkarat ja tetrat pakkaat helposti mukaan myös mökille tai reissureppuun. Aina vehnättömät ja herkulliset märkäruoat löydät omasta lähikaupastasi!
 

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn