Viljattomat koiran kuivaruoat, märkäruoat ja herkut Hau-Hau Champion

Miksi viljaton

Viljaton koiranruoka voi olla monen herkkävatsaisen koiran pelastus. Hau-Hau Championin viljaton koiranruokasarja sisältää aina runsaasti herkullista lihaa tai kalaa, ja viljat on korvattu hyvin sulavilla vaihtoehtoisilla hiilihydraatinlähteillä. Näin ne sopivat myös vilja-allergiasta kärsivien koirien kuppiin! Ja mikä parasta – viljaton koiranruoka on saatavilla omasta ruokakaupastasi.  

Valitse viljaton

Ruoka-aineallergioita esiintyy koirilla monista eri syistä ja ne aiheuttavat esimerkiksi iho-oireita, kutinaa tai kaasunmuodostumista suolistossa. Erilaiset viljat voivat olla yksi allergian aiheuttajista, jolloin kannattaa suosia viljattomia tuotteita.

Lue lisää koirien allergioista

Runsas valikoima

Hau-Haun viljattomasta tuotevalikoimasta löydät niin kuivaruokaa, märkäruokaa, koiran makkaraa kuin maukkaita herkkujakin tarjotaksesi koirallesi monipuolisen ruokavalion.

Lue vinkkimme monipuoliseen ruokavalioon

Viljattomat annosateriat koiralle

VILJATTOMAT ANNOSATERIAT

Viljaton annosateria sisältää herkullista lihaa, kalaa tai riistaa sekä reilusti maistuvaa kastiketta tai mehukasta hyytelöä. Tuote on valmistettu ilman lisättyä sokeria, vehnää tai maissia. Pienen annospussin ansiosta tuote on helppo tarjoilla sellaisenaan täysipainoisena ateriana tai vaikka höysteenä kuivaruoan seassa. Annosaterian avulla lisäät helposti maistuvuutta koirasi ruokailuhetkeen – apua myös nirsoille koirille. Tuoteperheeseen kuuluu kuusi maistuvaa makua sekä kätevät monipakkaukset - tätä on kokeiltava!

Tutustu 

 Viljattomat koiranherkut Hau-Hau Champion

VILJATTOMAT HERKUT

Viljattomat koiran herkut hurmaavat tuoksullaan niin koiran kuin omistajankin. Euroopassa valmistetut herkut sisältävät lihan tai kalan lisäksi marjoja ja yrttejä. Ne antavat tuotteille herkullisen tuoksun ja niiden toiminnalliset ominaisuudet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia. Viljattomat koiran herkut on pakattu uudelleensuljettaviin ja riittoisiin pakkauksiin, makuvaihtoehdosta riippuen 150 g tai 200 g. Ilahduta koiraasi Hau-Haun viljattomilla herkuilla ja käytä niitä palkitsemiseen treenikentällä, aktivointiin kotona tai hemmotteluhetkiin.

Valitse suosikkisi rapeista ja mehevistä herkuista

VILJATTOMAT MAKKARAT

Viljattomat koiran makkarat Hau-Hau Champion

Hau-Haun Viljattomista makkaroista löytyy neljä mehevää makua: kala, nauta, siipikarja sekä kalkkuna-lammas. Nämä pehmeärakenteiset makkarat valmistetaan Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa ja ne pakataan käteviin ja helposti annosteltaviin 350 gramman kokoisiin pakkauksiin. 

Katso video

Tiesitkö, kuinka monipuolinen tuote koiranmakkara onkaan? Hau-Haun Viljattomia makkaroita voi tarjoilla koiralle esimerkiksi kuivamuonan seassa, koulutusnamina tai sellaisenaan täysipainoiseen ateriointiin. Makkaran avulla lisäät helposti monipuolisuutta koirasi ruokavalioon.
Lisää käyttövinkkejä

VILJATON KUIVARUOKA

Hau-Haun viljaton Lammas-täysravinto on laadukas ruoka aikuisille koirille. Viljaton ja gluteeniton kuivaruoka sopii erityisen hyvin koirille, joilla on herkkä vatsa, ruoansulatusongelmia, allergioita tai ruoka-aineyliherkkyyksiä. Tämän reseptin ensisijainen proteiininlähde on hyvin sulava ja maukas lammas. Hiilihydraattien ja kuitujen lähteenä on viljojen sijasta käytetty perunaa ja hernettä. Reseptiin lisätyt pinaatti, tyrnimarja sekä omena ovat luonnollisia vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähteitä. Resepti on kehitetty koiran ruokintaa ja ravitsemusta koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti.

Lue lisää viljattomasta kuivaruoastamme

Viljaton koiran kuivaruoka Hau-Hau Champion

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn