Hau-Hau tekee hyvää

Hau-Hau tekee hyvää

Haluamme olla mukana mahdollistamassa aktiivista koiraharrastustoimintaa. Hau-Hau tukee vuosittain reilulla tassulla koiraharrastusyhdistyksiä ja erilaisia koiratapahtumia, joita koiraseurat ja rotuyhdistykset järjestävät ympäri Suomen. Tänä vuonna tuemme esimerkiksi Tampereen seudun koirakerhon ja Lakeuden agilityurheilijoiden toimintaa. (linkitys kerhojen esittelysivuille)
Etsitkö koirayhdistyksellenne tai -tapahtumallenne pääsponsoria? Lue, kuinka sponsorointitukea voi hakea. 

Hyväntekeväisyys

Haluamme tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. Jaamme vuosittain useita kuormallisia koiranruokaa apua tarvitseville koirille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin suomalaisten avustusjärjestöjen kautta.

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Hau-Haun toimintaa. Lahjoituksia tehdään monipuolisesti suomalaisille koiratarhoille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Ruokalahjoituksia saavat myös pienet yhdistykset. Näiden lisäksi ruokaa lahjoitetaan ulkomaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka tukevat muun muassa koiratarhojen toimintaa. 

Hau-Hau Champion lahjoitti 25000 kiloa koiranruokaa

Vuonna 2019 lahjoitimme lähes 25 000 kg koiranruokaa sitä tarvitseville. Lahjoituksestamme huolimatta Suomessa on jatkuva tarve ruoka-avustuksille. Siksi jatkamme hyväntekeväisyystyötä tarmolla myös vuonna 2020.

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn