Tampereen Seudun Koirakerho

Tampereen Seudun Koirakerho ry (TamSK) on koiraharrastusseura, jonka lajeina ovat agility, rally-toko, toko, näyttelyt ja koiratanssi. Perinteikäs seura on perustettu jo vuonna 1947. Jäsenmäärä on noin 900 ja jäseniä on eri ikäryhmistä ja sukupuolista, lapsista ja junioreista aina senioreihin.

Vuonna 2015 TamSK Koirahalli Oy sai valmiiksi koiraurheilukeskuksen Tampereen Niihamaan. Lämpimässä hallissa on viisi sisäkenttää sekä sosiaalitilat, ulkoa löytyy kolme kenttää. Puitteet koiraharrastamiselle ovat mitä mainioimmat. TamSK ry:n jäsenille tarjotaan ryhmäkoulutuksia, kursseja, valmennuksia ja koulutuksia. Tarjonta on painottunut suurimmaksi osaksi agilityyn. Ryhmäkoulutukset pyörivät viikoittain jokaisella viidellä kentällä, kesäisin myös ulkokentillä. Joka viikko treenaa noin 62 ryhmää.

Koulutusryhmissä treenaa TamSKin jäseniä ja ryhmiä on laidasta laitaan. Valmennusryhmiä on tarjolla alle 18-v ohjaajille, nuorille koirille ja arvokilpailukelpoisille koirille sekä eritasoisia harrastajaryhmiä, lapsiryhmiä ja kouluttajaryhmiä.

Ryhmäkoulutusten lisäksi seura järjestää erilaisia kursseja, valmennuksia ja koulutuksia, kuten vierailijakoulutuksia, joissa on ollut jakamassa tietoaan esimerkiksi tokon hallitseva maailmanmestari. Kilpailujen järjestäminen on myös iso osa seuran toimintaa. Agility-, rally-toko- ja tokokisoja järjestetään säännöllisesti läpi vuoden.

Tutustu lisää TamSKin toimintaan ja tuleviin tapahtumiin!

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn