Hau-Hau Champion vuodesta 1955

Koirakansan suosikki jo vuodesta 1955

Hau-Hau Champion on maistunut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Vuosien saatossa Hau-Hau on noussut Suomen suosituimmaksi koiranruoaksi ja merkittäväksi osaksi koirakansan elämää. Koirat kulkevat rinnallamme eri elämänvaiheiden läpi antaen meille iloa ja rakkautta sekä tukea elämän vaikeimpiin hetkiin. Koirakansan arki on täynnä seikkailuja ja pieniä suuria hetkiä.

Juuremme ovat vuodessa 1955, jolloin Saarioinen Oy lanseerasi menestyksekkäästi Hau-Haun ensimmäiset koirien lihatuoreruoat. Jo tuolloin Hau-Hau edusti aikakauden edistyksellisintä koiranruokaa. Myöhemmin tuoreruokien rinnalle tuotiin Hau-Haun ikoniset koiranmakkarat, jotka ovat pysyneet koirakansan suosiossa aina 1960-luvulta tähän päivään asti. Hau-Hau kotiutui Prima Pet Premium Oy:lle vuonna 2012. 


Lupaus suomalaisille koirille

Toimintatapamme ovat yhä ennallaan: koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta ei tingitä. Meille on tärkeää, että maistuvaa ja hyvää tekevää ruokaa saa helposti ja kukkarolle sopivalla hinnalla. Tuotteita voikin ostaa helposti päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen. Ravitseva ja maistuva Hau-Hau Champion on kehitetty suomalaisille koirille suomalaisiin olosuhteisiin. 

Takuulla hyvää

Tänä päivänä tuotevalikoimamme sisältää monipuolisesti koirien kuivaruokia, annosaterioita ja makkaroita sekä herkkuja ja puruluita. Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Tuotteet ovat aina vehnättömiä, ja niissä on reilusti laadukasta lihaa. Jokainen tuotteemme on varmasti huolella valmistettu – siksi kaikilla ruokatuotteillamme onkin 100 %:n tyytyväisyystakuu