Makkarasta on moneksi

Tiedätkö, kuinka monipuolinen tuote koiranmakkara onkaan? Valikoimamme sisältää runsaasti erilaisia koiranmakkaroita, joista osa on täysin viljattomia. 

Hau-Hau Championin viljattomat ja lihaisat makkarat ovat rakenteeltaan pehmeitä. Koostumuksensa ja 350 g pakkauskoonsa ansiosta makkara on helppo annostella kuppiin. Viljattomista makkaroista löytyy makuvaihtoehtoina kalkkuna-lammas, nauta, siipikarja ja kala. Tuotteet eivät sisällä väriaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita.

Valikoimastamme löytyy myös perinteisiä koiranmakkaroita 800 g pakkauksessa. Kuusi lihaisaa makuvaihtoehtoa: kalkkuna, kana, lammas, liha, lohi ja riista riisillä höystettynä. Löydät kaikki Hau-Haun makkarat päivittäistavarakaupoista!

Hau-Haun koiranmakkarat valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa, joka mahdollistaa esimerkiksi tehokkaan laadunvalvonnan ja entistäkin nopeamman tuotekehityksen. 

Makkarat säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä, minkä takia ne ovat oiva koiran eväs reissuille ja retkille. Alla esittelemme tapoja rikastuttaa koirasi ruokavaliota koiranmakkaroilla.

Hau-Hau Champion Makkarasta on moneksi palat

Makkaraa paloina

Helposti paloiteltava makkara sopii mainiosti treeninamiksi tai koiran palkitsemiseen! Näiden vinkkien avulla nameja on aina helposti saatavilla, eikä sinun tarvitse kuin muistaa ottaa herkut mukaan.

  1. Pilko makkara sopivankokoisiksi kuutiopaloiksi.
  2. Pakasta.
  3. Ota sulamaan pari tuntia ennen treenejä.
  4. Palkitse koiraa maukkailla herkkupaloilla!

Jos treeninameja jää yli, ne säilyvät jääkaapissa pari päivää. Herkullisia treenihetkiä!

Makkaraa siivuina

Makkara on oiva täysravinto erityisesti laihduttavalle koiralle! Voit syöttää makkaraa pääasiallisena ravinnonlähteenä tai osittain kuivaruoan korvaajana. Annostelu on helppoa pakkauksessa olevan taulukon avulla.

  1. Viipaloi makkara siivuiksi.
  2. Laita makkara tarjolle sellaisenaan tai kuivaruoan kanssa.
  3. Laita loput makkarasta jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokintakertaa.

Avaamattoman makkaran voi säilyttää helposti huoneenlämmössä!

Hau-Hau Champion Makkarasta on moneksi siivut
Hau-Hau Champion Makkarasta on moneksi hakkelus

Makkaraa hakkeluksena

Monikäyttöinen makkara toimii myös erinomaisesti koiran aktivoinnissa! Myös kesähelteille näistä vinkeistä saattaa olla apua!

  1. Muussaa makkara hakkelukseksi.
  2. Täytä kongi tai jokin muu aktivointilelu muhennoksella.
  3. Tarjoa koiralle tuoreeltaan tai pakastuksen jälkeen.

Täytetystä aktivointilelusta koira saa puuhaa pitkiksikin ajoiksi. Muista valvoa koiraasi sen syödessä!

Näin valmistamme makkarat

Kaikki Hau-Haun makkarat valmistetaan omalla tehtaallamme Väike-Maarjan kylässä, Virossa. Tutustu, kuinka tehtaan 28 työntekijää valmistavat maukkaat koiranmakkarat.

Lyhyt teksti alkuun!

Ja jotain leipästekstiä myös.

Hienot ovat palkinnot. Kerrassaan.

Vastaa kyselyyn